SKT Suomi Oy

Olemme valtakunnallisesti toimiva vesihuoltoalan yritys, jonka pääpaikka sijaitsee Espoossa. Toimitamme paineviemäröintihankkeisiin LPS-kiinteistöpumppaamoja, joita Suomessa on asennettu jo 1970-luvulta lähtien.

Olemme mukana vesihuoltohankkeissa ideasta toteutukseen. Avustamme haja-asutusalueiden asukkaita vesiosuuskunnan perustamisessa, laadimme tarvittavat suunnitelmat, sekä teemme urakka-asiakirjat. Toimimme hankkeissa usein myös rakennuttajakonsultin roolissa, sekä tarjoamme koko elinkaaren jatkuvan huoltovarmuuden. Myös kunnalliset toimijat kuten HSY, Sipoo, Porvoo ja Parainen luottavat yksinomaan LPS-tekniikkaan paineviemäröinnissä.

avloppssystem

45 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Neljän vuosikymmenen ja yli 80 000 asennuksen jälkeen voimme nimetä itsemme markkinoiden johtavaksi viemärijärjestelmien toimittajaksi Pohjoismaissa. Alkuperäinen tuotteemme, LPS®-paineviemäri, on nyt luonnollinen osa monia kiinteistöjä Pohjoismaissa ja myös ympäri maailman yli 2 000 000 päivittäisellä käyttäjällä.

Menestyksen aineksina ovat huippulaadukkaiden LPS-tuotteiden lisäksi osaaminen. Tuemme asiakasta alusta loppuun: neuvonta, vesihuollon hankesuunnittelu, rakentamisen johtaminen ja mitoitus.

NEWS-konserni koostuu kolmesta toimialasta:

  • SKT – Toimittaa paineviemärijärjestelmiä ja kiinteistöpumppaamoja
  • FANN – Kiinteistökohtaiset ratkaisut yksittäisille kotitalouksille
  • Alunda Polyeten AB – Muoviosien valmistus konsernin tuotteisiin

Säästä rahaa
ja ympäristöä

Anna meidän opastaa sinut oikeaan vesihuoltoratkaisuun

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tietosi ja saat ammattilaiset avuksesi!

Pakollinen kenttä