Miksi paineviemäri?

SKT on toimittanut markkinoiden parasta LPS paineviemäriratkaisua jo noin 45 vuoden ajan. Tänä päivänä olemme Skandinavian suurin ratkaisujen toimittaja paineviemäriverkostoissa. Paineviemäröinti LPS:n avulla on edullinen ja toimiva ratkaisu kaava-alueiden ulkopuoliseen viemäröintiin tai myös kaava-alueilla korkeuseroiltaan viettoviemärille epäsuotuisaan ympäristöön. LPS:n ruuvitekniikka voittaa muut paineviemäröintitekniikat painetasoissa tyypillisesti 2-3 kertaisesti, joka tarkoittaa kalliiden linjapumppaamoiden määrän dramaattista pienenemistä.

LPS soveltuu moneen paikkaan

Paineviemäriä ei pidä sekoittaa perinteiseen painovoimaiseen ratkaisuun. Itse asiassa LPS®-paineviemäriä käytetään vaihtoehtona, kun painovoimainen ratkaisu on mahdoton tai liian kallis toteuttaa. Toisin sanoen kiinteistöissä ja vesiosuuskunnissa, jotka sijaitsevat esimerkiksi mäkisessä maastossa, jossa on suuria korkeusvaihteluja, rakennusten väliset etäisyydet ovat pitkiä tai jotka sijaitsevat lähellä merta tai järveä. 

  • Kustannustehokas ratkaisu
  • Ympäristöystävällinen hankinta
  • Asennettavissa vaikeaan maastoon
  • Ylläpitovapaa pumppaamo
  • Pysyvä ratkaisu alueelle ja kiinteistölle

Mikä on LPS?

LPS on lyhenne sanoista ”Low Pressure Sewer”. LPS on amerikkalaisen E-One yhtiön valmistama alan innovatiivisin kiinteistökohtainen jätevesipumpputekniikka. LPS pumpuissa laatu ja innovatiivisuus tarkoittaa mm. sisäänrakennettua paineohjausta, haponkestävää ruuvia ja jumiutumatonta repijälautasta. Pumppaamon säiliöosa ja sähkötekniikka on tehty mahdollisimman asennus- ja käyttäjäystävälliseksi. LPS pumppaamon laatu on niin korkea ja takuutapaukset harvinaisia, että SKT Suomi myöntää pumppaamoille markkinoiden pisimmän 5 vuoden takuun.

LPS 2000 on puoletaan SKT:n alkuperäinen järjestelmäkonsepti, jossa yhdistetään joustavasti useita pumppaamoja ja rakennetaan pienikokoisten putkien verkosto. Toisin kuin painovoimaiseen ja keskipakotekniikkaan pohjaavat vaihtoehdot, LPS-pumppaamo pystyy pumppaamaan jätevettä yhdellä pumppaamolla suurista korkeuseroista huolimatta pitkiä matkoja. Pumppaamon ainutlaatuinen rakenne on suunniteltu asennettavaksi järjestelmiin, joissa on muita pumppuja. Kullakin liitetyllä kiinteistöllä on oma pumppaamo. LPS mahdollistaa vesihuollon rakentamisen huomattavasti edullisemmin ja paikkoihin joita ei muuten saataisi taloudellisesti edes viemäröityä.

Säästä rahaa
ja ympäristöä

Anna meidän opastaa sinut oikeaan vesihuoltoratkaisuun

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tietosi ja saat ammattilaiset avuksesi!

Pakollinen kenttä