LPS 2000EX

Jätevesipumppaamo suurella 800 litran pumppukaivolla

Erikoissuuri 800 litran pumppaamosäiliö kestää suuret tilapäiset huippukuormatilanteet tai antaa lisäsuojaa esimerkiksi sähkökatkojen varalta.

pumpa avloppsvatten

Yksittäisiin kiinteistöihin tai suurempiin järjestelmiin, joissa pumpun jätevesikuorma on suuri, tarvitaan tehokas jätevesipumppaamo suurella pumppukaivolla. Tavallisin asennuspaikka LPS2000EX mallille on paritalo.  

  • Säiliön mitoitusstandardi on 2,6 metriä ylhäältä alas.
  • Kellari voidaan liittää suoraan jätevesipumppaamoon.
  • Tulo- ja lähtöyhteet jäävät routasyvyyden alapuolelle Etelä- ja Keski-Suomen korkeudella.
  • Säiliön jatkaminen on helppoa, jotta se voidaan asentaa routarajan alapuolelle myös Pohjois-Suomessa.
  • Valmistettu ympäristöystävällisestä polyeteenistä ja varustettu suojakannella.
  • Hajuton – säiliössä on kavennus, jonka pumppu täyttää.

Mullistava ruuvipumppu

LPS2000EX -jätevesipumppaamon mullistava komponentti on repivä ruuvipumppu, joka takaa luotettavan toiminnan myös haastavissa olosuhteissa. LPS2000EX:n pumppukapasiteetti on suuri normaalilla 56 mVp:n käyttöpaineella ja tehoreservi auttaa pitämään putket puhtaina lietteestä ja ilmasta. 

Toinen LPS2000EX:n uraauurtava komponentti on paineentasausventtiili, joka estää alipaineen syntymisen esimerkiksi pumpattaessa alamäkeen. Jätevesipumppaamo toimitetaan täydellisenä sisältäen käynnistys-/pysäytysautomatiikan, hälytyslähdön, takaiskuventtiilin ja pikaliitännän poistoputkeen. 230 V AC 1-vaihepumppu, noin 1 kW.

2000-malleissamme säiliössä on kavennus, jonka pumppu täyttää. Se tarjoaa monia hyötyjä. Kun kansi avataan, työympäristö on kuiva ja puhdas. Laitekotelo (pumpun ohjaus ja hälytin) voidaan sijoittaa säiliön kannen alle, koska kosteusvaaraa ei avoimen säiliön tapaan ole. Normaalisti laitekotelo sijoitetaan tulvimiselta suojattuun paikkaan. Jos pumppujen virta katkeaa, sähköinen ohjausyksikkö ei joudu veden alle, vaikka veden käyttöä jatkettaisiin. Kytke vain virta päälle, ja järjestelmä toimii normaalisti. Kavennus on hyvä myös turvallisuuden kannalta, sillä säiliö on kuiva kavennuksen yläpuolella ja kannen avaaminen vaatii työkaluja.

Säästä rahaa
ja ympäristöä

Anna meidän opastaa sinut oikeaan vesihuoltoratkaisuun

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tietosi ja saat ammattilaiset avuksesi!

Pakollinen kenttä