LPS 2000EIV2

Lämpöeristetty matala pumppaamo

LPS2000EIV2 on matala pumppaamo kallioiselle tontille. Vältä louhintatyöt LPS2000EIV2 pumppaamon ja LPS-pakkasuojakotelon avulla.

pumpa avloppsvatten

Olemme suunnitelleet LPS2000EIV2:n jäteveden pumppaamiseen omakotitaloista tai vapaa-ajan asunnoista. Tämän lämpöeristetyn jätevesipumppaamon säiliössä on matalasta korkeudesta johtuen vähemmän varatilavuutta kuin tavallisessa LPS2000E-mallissa, mutta pumppu on identtinen muiden mallien kanssa. Säiliön lämpöeristys mahdollistaa pumpun asentamisen pakkaselle alttiiseen paikkaan. 

  • Säiliö on matalarakenteinen, kokonaiskorkeus 1,5 metriä.
  • Säiliö on helppo asentaa maahan, ryömintätilaan tai muuhun sääsuojattuun paikkaan ilman kalliita louhintatöitä.
  • Valmistettu kaksikuorisesta ympäristöystävällisestä polyeteenistä, jossa on lämpöä eristävä välikerros ja termostaattiohjattu saattolämmitys.
  • Irrotettava eristyskansi.
  • Hajuton – talon oma viemärituuletus riittää.

Paineviemäriin mukautettu

Matala kallioiseen paikkaan sopiva LPS2000EIV2 on moneen kohteeseen ainoa vaihtoehto jos kaivuu tontilla onnistuu vain noin 1 metrin syvyyteen. LPS pumppaamoiden innovatiivisuus tulee esiin sisäänrakennetussa paineohjauksessa ja jumiutumattamassa repijälautasessa. Käyttäjä voi onnitella itseään hyvästä valinnasta joka vuosi kun vuosittaista huoltokäyntiä ei tarvitse tilata niin kuin muilla merkeillä jotka luottavat erilaiseen vedenpinnan ja näin ollen rasvan kanssa tekemisissä olevaan ohjaustapaan. Pumpun haponkestävä ruuvi ja suuri jopa kahdeksan barin tehoreservi auttaa pitämään putket puhtaina lietteestä ja ilmasta. 

Toinen uraauurtava komponentti on paineentasausventtiili, joka estää alipaineen syntymisen esimerkiksi pumpattaessa alamäkeen. Jätevesipumppaamo toimitetaan täydellisenä sisältäen käynnistys-/pysäytysautomatiikan, hälytyslähdön, takaiskuventtiilin ja pikaliitännän poistoputkeen.

Sähköasennus on helppo tehdä kiinteistöön sillä moottorina pumpuissa on 230 V AC 1-vaihemoottori, noin 1 kW teholla varustettuna. Ruuvi tekniikka on älykästä sillä voimavirtaa ei tarvita markkinoiden suurinmman paineen tuottamiseen kun käynnistysmomentti pidetään pienenä. Voimavirtaa ei myöskään tarvita mahdollisten pumpun jumiutumisten varalta, sillä repijälautanen ei ota esim. pumppaamoon joutunutta rättiä kerralla käsittelyyn vaan repii siitä pieniä muutaman millin palasia irti pitkän ajan kuluessa.

Säästä rahaa
ja ympäristöä

Anna meidän opastaa sinut oikeaan vesihuoltoratkaisuun

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tietosi ja saat ammattilaiset avuksesi!

Pakollinen kenttä