Jätevesipumppaamo

LPS 2000EX

Jätevesipumppaamo suurella pumppukaivolla

Erikoissuuri yli 800 litran pumppaamosäiliö kestää suuret tilapäiset huippukuormatilanteet tai antaa lisäsuojaa esimerkiksi sähkökatkosten varalta

pumpa avloppsvatten

Yksittäisiin kiinteistöihin tai suurempiin järjestelmiin, joissa pumpun jätevesikuorma on suuri, tarvitaan tehokas jätevesipumppaamo suurella pumppukaivolla. Erikoissuuri pumppaamosäiliö kestää suuret tilapäiset huippukuormatilanteet tai antaa lisäsuojaa esimerkiksi sähkökatkosten varalta.  

  • Säiliön mitoitusstandardi on 2,6 metriä ylhäältä alas.
  • Kellari voidaan liittää suoraan jätevesipumppaamoon.
  • Tulo- ja lähtöyhteet jäävät routasyvyyden alapuolelle Etelä- ja Keski-Suomen korkeudella.
  • Säiliön jatkaminen on helppoa, jotta se voidaan asentaa routarajan alapuolelle myös Pohjois-Suomessa.
  • Valmistettu ympäristöystävällisestä polyeteenistä ja varustettu suojakannella.
  • Hajuton – säiliössä on kavennus, jonka pumppu täyttää.

Mullistava ruuvipumppu

Miten LPS2000EX eroaa muista kiinteistöpumppaamoista? LPS pumppaamoiden innovatiivisuus tulee esiin sisäänrakennetussa paineohjauksessa ja jumiutumattamassa repijälautasessa. Käyttäjä voi onnitella itseään hyvästä valinnasta joka vuosi kun vuosittaista huoltokäyntiä ei tarvitse tilata niin kuin muilla merkeillä jotka luottavat erilaiseen vedenpinnan ja näin ollen rasvan kanssa tekemisissä olevaan ohjaustapaan. Pumpun haponkestävä ruuvi ja suuri jopa kahdeksan barin tehoreservi auttaa pitämään putket puhtaina lietteestä ja ilmasta. 

Toinen uraauurtava komponentti on paineentasausventtiili, joka estää alipaineen syntymisen esimerkiksi pumpattaessa alamäkeen. Jätevesipumppaamo toimitetaan täydellisenä sisältäen käynnistys-/pysäytysautomatiikan, hälytyslähdön, takaiskuventtiilin ja pikaliitännän poistoputkeen.

Sähköasennus on helppo tehdä kiinteistöön sillä moottorina pumpuissa on 230 V AC 1-vaihemoottori, noin 1 kW teholla varustettuna. Ruuvi tekniikka on älykästä sillä voimavirtaa ei tarvita markkinoiden suurinmman paineen tuottamiseen kun käynnistysmomentti pidetään pienenä. Voimavirtaa ei myöskään tarvita mahdollisten pumpun jumiutumisten varalta, sillä repijälautanen ei ota esim. pumppaamoon joutunutta rättiä kerralla käsittelyyn vaan repii siitä pieniä muutaman millin palasia irti pitkän ajan kuluessa.

Säästä rahaa
ja ympäristöä

Anna meidän opastaa sinut oikeaan vesihuoltoratkaisuun

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tietosi ja saat ammattilaiset avuksesi!

Pakollinen kenttä