LPS 2000Q

LPS-perheen tehokkain jätevesipumppaamo

LPS 2000Q on varustettu kaikkiaan neljällä LPS-pumpulla, joten sitä voidaan käyttää linjapumppaamona kymmenille kiinteistöpumppaamoille LPS-verkoston osana.

pumpa avloppsvatten

LPS2000Q on erittäin tehokas jätevesipumppaamo, joka tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet LPS-järjestelmän laajentamiseen. LPS 2000Q on varustettu kaikkiaan neljällä LPS-pumpulla, joten se pystyy vastaanottamaan jätevettä jopa useiden kilometrien päästä. 

  • Suuri pumppauskapasiteetti: 2-3 l/s, 56 mVp:n paineen tuotolla.
  • Hyvä toimintavarmuus, sillä yhden pumpun hälytys ei estä muita kolmea toimimasta.
  • Yhteensopiva muiden LPS-pumppujen kanssa pienissä ja suurissa järjestelmissä

Ruuvipumppu ja pumppuohjain

Toinen uraauurtava komponentti on paineentasausventtiili, joka estää alipaineen syntymisen esimerkiksi pumpattaessa alamäkeen. Jätevesipumppaamo toimitetaan täydellisenä sisältäen käynnistys-/pysäytysautomatiikan, hälytyslähdön, takaiskuventtiilin ja pikaliitännän poistoputkeen.

Sähköasennus on helppo tehdä kiinteistöön sillä moottorina pumpuissa on 230 V AC 1-vaihemoottori, noin 1 kW teholla varustettuna. Ruuvi tekniikka on älykästä sillä voimavirtaa ei tarvita markkinoiden suurinmman paineen tuottamiseen kun käynnistysmomentti pidetään pienenä. Voimavirtaa ei myöskään tarvita mahdollisten pumpun jumiutumisten varalta, sillä repijälautanen ei ota esim. pumppaamoon joutunutta rättiä kerralla käsittelyyn vaan repii siitä pieniä muutaman millin palasia irti pitkän ajan kuluessa.

Quattrossa on valmius vuorottelukäyttöön LPS-pumppujen kuormituksen tasaamista varten. Vakiotoimitukseen kuuluu ABB:n sähkökaappi ja jokaisen pumpun oma sähkökeskus. Erilaisia lisävarusteita on myös saatavilla asiakkaan toiveiden ja assennuspaikan mukaan.

Lue lisää & materiaalit

Säästä rahaa
ja ympäristöä

Anna meidän opastaa sinut oikeaan vesihuoltoratkaisuun

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tietosi ja saat ammattilaiset avuksesi!

Pakollinen kenttä