LPS 2000D2

Jätevesipumppaamo suurkäyttäjille

Pumppaamo suurkäyttäjille, yrityksille, rivitaloille tai linjapumppaamoksi LPS-verkostoon.

pumpa avloppsvatten

Suurkäyttäjille ja suuremmalle virtaamatarpeelle – hotellit, ravintolat, koulut ja vastaavat. Edellä mainituissa kiinteistöissä tarvitaan kaksi LPS-pumppua. LPS-viemärin pumppaamo asennetaan maahan kiinteistön ulkopuolelle. 

LPS-viemärissä pumput toimivat toisistaan riippumatta, mutta sisäisen kanavan kautta toinen pumppu jatkaa käyttöpumppuna, jos ykköspumppu pysähtyy. Tämä tekee pumppaamosta optimaalisen vesiosuuskunnille ja kunnallisiin järjestelmiin.

  • Kaivon tilavuus 1 m³.
  • LPS2000D2, eli tupla on varustettu kahdella LPS-pumpulla.
  • Säiliö on 2,6 m korkea. Tuloyhteen korkeus on 1,70 m ja lähtöyhteen 1,30 m.
  • Lisävarusteina mm. aktiivihiilisuodatin ja GSM-hälytys.

Ainutlaatuinen pumppu LPS-viemäriä varten

LPS pumppaamoiden innovatiivisuus tulee esiin sisäänrakennetussa paineohjauksessa ja jumiutumattamassa repijälautasessa. Käyttäjä voi onnitella itseään hyvästä valinnasta joka vuosi kun vuosittaista huoltokäyntiä ei tarvitse tilata niin kuin muilla merkeillä jotka luottavat erilaiseen vedenpinnan ja näin ollen rasvan kanssa tekemisissä olevaan ohjaustapaan. Pumpun haponkestävä ruuvi ja suuri jopa kahdeksan barin tehoreservi auttaa pitämään putket puhtaina lietteestä ja ilmasta. 

Toinen uraauurtava komponentti on paineentasausventtiili, joka estää alipaineen syntymisen esimerkiksi pumpattaessa alamäkeen. Jätevesipumppaamo toimitetaan täydellisenä sisältäen käynnistys-/pysäytysautomatiikan, hälytyslähdön, takaiskuventtiilin ja pikaliitännän poistoputkeen.

Sähköasennus on helppo tehdä kiinteistöön sillä moottorina pumpuissa on 230 V AC 1-vaihemoottori, noin 1 kW teholla varustettuna. Ruuvi tekniikka on älykästä sillä voimavirtaa ei tarvita markkinoiden suurinmman paineen tuottamiseen kun käynnistysmomentti pidetään pienenä. Voimavirtaa ei myöskään tarvita mahdollisten pumpun jumiutumisten varalta, sillä repijälautanen ei ota esim. pumppaamoon joutunutta rättiä kerralla käsittelyyn vaan repii siitä pieniä muutaman millin palasia irti pitkän ajan kuluessa.

Säästä rahaa
ja ympäristöä

Anna meidän opastaa sinut oikeaan vesihuoltoratkaisuun

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tietosi ja saat ammattilaiset avuksesi!

Pakollinen kenttä