LPS 2000EI

Matalarakenteinen jätevesipumppaamo sisäasennukseen

pumpa avloppsvatten

Olemme suunnitelleet pumppaamon, joka on mukautettu asennettavaksi sisätiloihin tai talon alle – LPS 2000EI. Se on täydellinen pienempiin yhden kotitalouden järjestelmiin. Jos yksikkö kuitenkin asennetaan ulos, se on suojattava jäätymiseltä.

  • Säiliö on 1,15 metrin korkuinen
  • Valmistettu ympäristöystävällisestä polyeteenistä

Ainutlaatuinen ruuvipumppu

LPS2000EI on pienikokoinenpumppaamo sisätilaan. Se sisältää kuitenkin saman pumpun kuin kaikki muutkin pumppaamomme. LPS pumppaamoiden innovatiivisuus tulee esiin sisäänrakennetussa paineohjauksessa ja jumiutumattamassa repijälautasessa. Käyttäjä voi onnitella itseään hyvästä valinnasta joka vuosi kun vuosittaista huoltokäyntiä ei tarvitse tilata niin kuin muilla merkeillä jotka luottavat erilaiseen vedenpinnan ja näin ollen rasvan kanssa tekemisissä olevaan ohjaustapaan. Pumpun haponkestävä ruuvi ja suuri jopa kahdeksan barin tehoreservi auttaa pitämään putket puhtaina lietteestä ja ilmasta. 

Toinen uraauurtava komponentti on paineentasausventtiili, joka estää alipaineen syntymisen esimerkiksi pumpattaessa alamäkeen. Jätevesipumppaamo toimitetaan täydellisenä sisältäen käynnistys-/pysäytysautomatiikan, hälytyslähdön, takaiskuventtiilin ja pikaliitännän poistoputkeen.

Sähköasennus on helppo tehdä kiinteistöön sillä moottorina pumpuissa on 230 V AC 1-vaihemoottori, noin 1 kW teholla varustettuna. Ruuvi tekniikka on älykästä sillä voimavirtaa ei tarvita markkinoiden suurinmman paineen tuottamiseen kun käynnistysmomentti pidetään pienenä. Voimavirtaa ei myöskään tarvita mahdollisten pumpun jumiutumisten varalta, sillä repijälautanen ei ota esim. pumppaamoon joutunutta rättiä kerralla käsittelyyn vaan repii siitä pieniä muutaman millin palasia irti pitkän ajan kuluessa.

Materiaalit

Säästä rahaa
ja ympäristöä

Anna meidän opastaa sinut oikeaan vesihuoltoratkaisuun

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tietosi ja saat ammattilaiset avuksesi!

Pakollinen kenttä