LPS-järjestelmän huolto

Huoltopalvelut

LPS-järjestelmät ovat huoltovapaita

LPS®-järjestelmämme tarjoaa monia hyötyjä. Yksi tärkeimmistä on, että LPS-järjestelmä ei vaadi ennakoivaa huoltoa. Miten se on mahdollista?

Yleensä käyttöön otettavassa LPS-järjestelmässä on yksi pumppu pumppukaivossa. LPS-järjestelmässä ei siten ole huuhdeltavia pintavippoja eikä öljynvaihtotarvetta. Ratkaisu on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi kiinteistönomistajalle. Jos häiriöitä esiintyy, ne on yleensä helppo ja nopea korjata. Pumppu on käsiteltävissä yhdellä otteella ja korjauksen ajaksi asennetaan yleensä vaihtopumppu.

LPS-järjestelmän huolto

Voimme hoitaa myös LPS-järjestelmien huollon – joko oman organisaatiomme kautta tai kouluttamalla paikallisen huolto-organisaation.

Riippumattomat laitokset ovat seuranneet LPS-järjestelmiemme toimintaa ja kartoittaneet LPS-pumpun toimintahäiriöiden välisen ajan – tulos asettui 12-18 vuoteen, mikä kertoo erityisen hyvistä toimintaominaisuuksista. Korkea luku selittyy paremmalla tarkastuksella asennuksen aikana, mikä vähentää mahdollisia käytönaikaisia ongelmia. 

Edellä mainitut tilastot on julkaistu useissa tutkimusraporteissa, jotka ovat luettavissa alla.

Säästä rahaa
ja ympäristöä

Anna meidän opastaa sinut oikeaan vesihuoltoratkaisuun

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tietosi ja saat ammattilaiset avuksesi!

Pakollinen kenttä