Vesihuoltoprojektit

Tukenasi koko vesihuoltoprojektin ajan

Vesihuoltoprojekti voi olla monimutkainen ja edellyttää monia tärkeitä päätöksiä matkan varrella. Tärkeät päätökset ovat helpompia dokumentoidun tiedon varassa. Skandinavisk Kommunalteknik suunnittelee ja mitoittaa vesihuoltoratkaisut ja toimii luontaisena tukenasi hankkeen kaikissa vaiheissa – pitkän aikavälin suunnittelusta toteutukseen ja käyttöön asti.

Vesihuoltoprojekti vaatii oikeanlaista järjestelmäajattelua

Vesihuoltohankkeen suunnittelussa on äärimmäisen tärkeää, että se toteutetaan oikeaa “järjestelmäajattelua” noudattaen. Jokainen putkiston osa sisältyy järjestelmään, rakennuksen sisällä olevasta pumppaamosta liitäntäpisteeseen, jossa paineviemäri yhdistyy jätevedenpuhdistamoon johtavaan viemärilinjaan. Jokaisen järjestelmään sisältyvän komponentin on oltava tarkasti yhteensopiva koko järjestelmän kanssa.

Pitkällä kokemuksellamme vesihuoltohankkeiden suunnittelusta voimme varmistaa, että huollontarve minimoidaan sekä kiinteistönomistajien että putkiston ylläpitäjän osalta. Vastaamme osien tai koko järjestelmän toimituksesta, rakentamisen johtamisesta ja tarjoamme neuvontaa kiinteistö- ja vesihuoltolainsäädännöstä. 

Oletko epävarma, mitä vesihuoltoprojektiin sisältyy? Ota yhteys meihin, jotta voimme käydä projektisi suunnittelutarpeet läpi yhdessä.

Säästä rahaa
ja ympäristöä

Anna meidän opastaa sinut oikeaan vesihuoltoratkaisuun

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tietosi ja saat ammattilaiset avuksesi!

Pakollinen kenttä