Referenssit

Pori

SKT oli vahvasti mukana Viasveden jätevesiosuuskunta rakennuttamassa LPS-järjestelmässä vuosien 2013 ja 2014 aikana. Suunnittelu alkoi vuoden 2013 aikana Porin Veden toimesta ja SKT astui kuvaan mukaan suunnittelun loppuvaiheessa. 17 km verkostoon saatiin mukaan lopulta 60 liittyjää, joista osa kallistui liittymisen puolelle vasta aivan kalkkiviivoilla. Liittyjämäärän kasvettua hyvälle tasolle saatiin myös liittymismaksua kaikille hieman edullisemmaksi. Verkosto asennettiin suhteellisen tasaiseen hiekkamaahan ja korkeuseroa tuli ennen linjapumppaamoa noin 20 metriä.

Osuuskunta on ollut erittäin tyytyväinen verkoston toimivuuteen, vaikka vähäisiä käyttäjäperäisiä kasvukipujakin tuli vastaan. Viasveden jätevesiosuuskunta hallituksen jäsenen Olavi Nissilän kommentti LPS-järjestelmästä:

”Yhteistyö SKT:n kanssa on ollut mutkatonta ja olemme tyytyväisiä heidän panokseensa. Starttipakettia voi suositella kaikille alkaville vesiosuuskunnille kyläaktiivien työtaakan vähentämiseksi. Noin teknisesti voi sanoa, että pumput ovat toimineet luvatulla tavalla!”

Kohteen tiedot:

Tilaaja: Viasveden jätevesiosuuskunta
Suunnittelija: Porin Vesi ja SKT-Suomi
Urakoitsija: Maanrakennus Hemmilä (Kokemäki)
Runkolinjan pituus: 17
Pumppaamoiden määrä: 60
Linjapumppaamoiden määrä: 1

Säästä rahaa
ja ympäristöä

Anna meidän opastaa sinut oikeaan vesihuoltoratkaisuun

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tietosi ja saat ammattilaiset avuksesi!

Pakollinen kenttä