Paineviemäri

Yksittäiset kiinteistöt ja vesiosuuskunnat

Tarvitsetko vesihuoltoa? Jos asut lähellä rantaa, vuoristoisessa, laakeassa tai mäkisessä maastossa, jossa on suuria korkeusvaihteluita, valinta on helppo – LPS®-paineviemäri SKT:ltä. Se, mikä olisi ollut vaikeaa ja kallista toteuttaa perinteisen painovoimaisen viemärin avulla, voi alkuperäistuotteemme ansiosta olla jopa kustannuksia säästävä hanke vesisuuskunnallenne. 

Pumput, putket, säiliöt, verkosto, kaapelit ja routasuojaus – räätälöimme sinulle juuri tarpeitasi vastaavan maailmanluokan jätevesiratkaisun.

LPS vesiosuuskunnille

Palvelut yksityishenkilöille

Me tiedämme, että vesihuollon pitää yksinkertaisesti vain toimia! Yksityisasiakkaana voit luovuttaa uuden viemärin toteuttamisen kaikki vaiheet SKT:n turvallisiin käsiin. Kun paineviemäri on asennettu maahan, sinun ei tarvitse enää miettiä sitä. LPS-paineviemärit ovat huoltovapaita eivätkä vaadi ennakoivaa kunnossapitoa. 

  • Maksuton neuvonta
  • Vesihuoltokartoitus
  • Suunnittelu
  • Mitoitus
  • Viemäriverkon suunnittelu
  • LPS:n kunnossapito
  • Huolto ja korjaus

Osuuskuntien vesihuolto

Pysyvä ratkaisu

Etsitkö pitkän aikavälin ratkaisua? Asenna yhteinen jätevesiratkaisu vesiosuuskunnan vesihuoltoa varten. Pysyvä ja kestävä paineviemäri, joka on optimaalinen harvaan asutuille alueille, saaristoalueille tai muutosalueille. 

Vesijohtojen ja viemärin yhdistämisen synergiaedut ovat moninaiset. Vesijohtojen yhteisasennus avaa mahdollisuuden esimerkiksi sähköverkon siirtämiseen maakaapeleihin, jotka ovat vähemmän alttiita säälle ja tuulelle, samoin kuituverkon asennuksen nopeita laajakaistayhteyksiä varten.

Neuvonta

Autamme sinua vesihuoltoasioissa!

Vesijohto- ja viemäriasennus osuuskunnan jäsenille edellyttää oikeaa lähestymistapaa ja suunnittelua. Meillä Skandinavisk Kommunalteknikissä on 45 vuoden kokemus oikean jätevesiratkaisun suunnittelusta kaikkein vaativimpiin ympäristöihin. Tätä pitkäaikaista kokemusta hyödynnämme neuvonnassa yhteisen vesijohto- ja viemäriverkon toteutuksen kaikissa vaiheissa. Tarvittaessa autamme myös vesiosuuskunnan muodostamisessa. 

Tarvitsetko neuvontaa? Ota yhteyttä!

Paineviemäri

Valitse viemäri, joka ei koskaan mene epäkuntoon, ei vaadi vuosittaista huoltoa ja mahdollistaa pienemmät käyttökustannukset ja ympäristövaikutukset.

Lägga avlopp

Miksi
paineviemäri?

Pumppaamot

Lähelle maanpintaa asennettavat vesijohto- ja viemäriputket säästävät kaivu- ja louhintatöiden tarvetta. Pakkassuojaukseen käytetään suljettuja lämpöeristekoteloita ja saattolämmityskaapelia, jota ohjataan ajastimella tai termostaatilla. Myös tämä menetelmä vähentää kaivu- ja louhintatöiden tarvetta.

Pumpstation

LPS 2000E

Pumpstation

LPS 2000EX

Pumpstation

LPS 2000EIV2

Lägga avlopp

LPS 2000EI

Suojelee ympäristöä, jossa elämme

Kestävä kehitys kuuluu SKT:n keskeisiin ydinarvoihin. Teemme kaikkemme, että viemärisi suojelee kotiympäristöäsi ja toimii sopusoinnussa sen kanssa. Paineviemärimme ympäristöjalanjälki on pienempi kuin esimerkiksi perinteisen painovoimaisen järjestelmän. Voit olla varma, että SKT:n tuotteet ja vesihuoltoliiketoiminta ovat ympäristökaaren ja vesidirektiivin mukaisia. 

Säästä rahaa
ja ympäristöä

Anna meidän opastaa sinut oikeaan vesihuoltoratkaisuun

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä tietosi ja saat ammattilaiset avuksesi!

Pakollinen kenttä